Onsdagens HOT LIST

DEICHMANN FAVORITTER

Skærmbillede 2014-03-19 kl. 20.58.05

Jeg må sku’ ærligt tilstå at jeg synes Deichmann er kommet med nogle ret så fede sneakers i år. Ovenstående par er helt klart mine favoritter og bestemt nogle jeg sagtens kunne overveje at investere mine penge i. Jeg er slet ikke en sneakers pige overhovedet, men synes af og til at jeg har stået i nogen situationer hvor jeg godt har kunne mangle et par eller to og så til denne pris, ville det være ekstremt dumt ikke at købe et par eller endda flere par. Er sikker på de er pengene værd!

Faktisk synes jeg også deres efterligninger af Converse er ret fine, fx hvis man skal bruge dem til noget hvor de kan risikere at blive ødelagte, beskidte eller lign. så synes jeg bestemt en efterligning kan være meget mere praktisk end originalen.

Synes det er rigtig fint at Deichmann har fået en webshop, for sådan en som mig hvert fald – der ikke lige bor tæt på en fysisk butik, uden jeg skal helt til Waves.

I kan også finde dem på FB hvor i har mulighed for at følge med i diverse nyheder og andre spændende ting og sager(!) eller besøge deres webshop her.

// Indlæg i samarbejde med Deichmann

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdagens HOT LIST