New in: Long and BLACK

Det med at spare penge

1891121_10152299005619306_376752756_nJeg kom til at sidde og spekulere over en masse ting igår aftes, inden jeg skulle sove. Som nogle af jer måske har lagt mærke til, har jeg gennem den sidste tid, solgt mange ting, jeg næsten lige havde købt – af den grund, at jeg ikke har haft gennemtænkt mine køb. Jeg er (måske) typen, der kommer til at købe noget på nettet, fordi det lige ser brand godt ud på modellen, men glemmer lidt at det ikke er min stil, når jeg så modtager det. Af den årsag sælger jeg det igen og egentlig til gode priser, men mister stadig penge på det gang på gang, også pga. forsendelsen. DERFOR, har jeg nu besluttet mig for, simpelthen at blive bedre til at prioritere mine køb, og måske købe mindre på nettet?

Jeg drømmer om en lækker garderobe, med lækre eksklusive items, men også nogle billigere basis items, som fx. fra H&M, Zara og Asos. – Det får man simpelthen ikke hvis man bliver ved på den måde, jeg styre min garderobe lige pt. Ændringer skal der til og det starter fra idag. Jeg har snart tømt min garderobe for fejlkøb, mangler nogle enkelte ting at få solgt ud og så er jeg ellers clean!

Jeg har af den grund også lavet en liste over ting jeg 100% gerne vil eje i fremtiden, både tøj som sko og tasker og den liste har jeg besluttet mig for skal følges til punkt og prikke, og så må jeg ellers tage den derfra! Jeg mangler ikke penge og har pengene til at købe det jeg vil have, men der kommer den fornuftige alligevel op i mig, for selvom pengene er der til et par Acne støvler, venter jeg og mærker efter om det er det rigtige og måske kan finde dem lidt billigere på TS!

Sorry for mit lange indlæg, det skulle bare lige ud og måske var det også lidt en bedre indsigt for jer, omkring mit brug af penge! Og btw, TAK fordi i læser med.

   

Skriv en kommentar

  • Katrine

    haha gør præcis det samme!
    hvis du beslutter dig for at sælge dit balenciaga armbånd med sølv hardware, må du meget gerne kontakte mig i hvert fald! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Long and BLACK