New in

HOME, wishlist

Skærmbillede 2014-03-07 kl. 19.06.23

Craver lige alle disse lækre sager denne lørdag morgen. Er blevet ret vild med det brune og kobberfarvet, sammen med hvid og sort. Tænker at jeg snart skal ha givet lejligheden en ordentlig make over, da der er så mange ting, jeg gerne vil have investeret i til lejligheden og heldigvis er blivende ting, der kan flyttes med resten af livet, hvis det skulle være. Bl.a. ønsker jeg mig en masse hvide lammeskind, tæpper, fyrfadsstager, lanterner og en Bob Noon plakat. Farverne bliver også altid en del lysere i indretningen, i løbet af foråret og sommeren, i hvert fald her hos mig, da man automatisk skifter de mørke og dunkle farver ud, med noget mere sommerligt og lyst.

Nu vil jeg smutte til slagteren(som er min genbo) og købe to kæmpe deller.. Ha en god lørdag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in