New in: Black sandals

Trend og tendenser – NO GO!

StyleJeg har aldrig været til bukser med ekstrem vidde og synes det er direkte grimt. Jeg synes bestemt ikke det gør noget godt for ens krop, men fair nok hvis man gerne vil se klodset ud! Skulderklap for dét.

stellaplat1Plateau = not cool! Jeg kan på ingen måde lide ovenstående støvler. Jeg synes det er rædselsfulde, klodsede og grimme sagt lige ud af posen. Total yt og en tendens jeg aldrig kommer til at forstå!

Er der nogen specielt tendens/trend i synes er total “not cool”?

   

8 kommentarer

 • Patricia

  Sokker i stiletter eller sandaler. Forstår det SLET ikke og kommer ALDRIG til at forstå det eller dyrke det selv på nogen måde. Minder mig om en halvfed amerikansk familiefar…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blomsterprint! Især hvis det er blomstersæt, altså en top og shorts med blomster.
  Jeg kan SLET ikke ha’ det!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Ha ha, sjovt man kan være så forskellige, for det synes jeg faktisk kan være ret fint til brune ben og enkle sandaler:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina

  Hader skoene, men et eller andet ved de vide bukser tiltaler mig…. Selvom jeg ikke helt vil indrømme det endnu.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  H20 sandaler! Specielt med sokker i, som Patricia siger det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det hele er fedt, sorry to say 😉

  http://www.frederikkemaria.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velour! Jeg har aldrig forstået det, og kommer aldrig til det. Det er så afskyeligt grimt. Hah! Selv de lækreste bloggere/modeller/musikere etc. der bærer det bærer det da flot, men pænt er det altså bare ikke. Åh jeg får helt kuldegysninger bare ved tanken. Haha! OG HALLO… what’s up with the socks in the shoes? Come on!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Black sandals