SAY HELLO.. AGAIN

I WOULD LOVE TO WEAR

Skærmbillede 2014-04-29 kl. 07.41.38Taske CHANEL Cardigan VILA Top H&M Shorts BY ZOE Bh AMERICAN DREAMS Sandaler VAGABOND

En uge i arbejdets tegn. Der bliver ikke meget fritid fra min side af, desværre, da jeg først har fri igen på mandag! Men det er gode penge, så jeg bør ikke klage. Men… Derfor drømmer jeg om at ifører mig dette sæt til det gode vejr. Er helt vild med cardigan og shorts, de ville passe perfekt sammen!

I må have en rigtig god dag! Kommer ikke til at blogge mere idag, da jeg efter arbejde skal til træning med en kollega. See you<3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAY HELLO.. AGAIN