Jeg burde;

MIN KÆRLIGHED TIL AT SY

10157024_10152342839829306_271808434_n 10157004_10152342839824306_1102781739_nFaktisk har en del spurgt ind til hvordan jeg har lært at sy og tænker at det måske ville være nemmest for alle, hvis der kom et indlæg specifikt om min kærlighed til at være kreativ.

Jeg har altid elsket at være kreativ, både tegne, male, sy, lave smykker osv. så det er ikke noget der pludselig er kommet til mig. Mine to yndlings fag i folkeskolen var håndarbejde og billedkunst, da det var dér jeg kunne udfolde mig. Jeg har aldrig været god til sprog og hadede disse fag, så al min tid og kærlighed i skolen, blev brugt til de kreative fag.

Min mor og mormor har også altid været god til håndarbejde og har gennem hele min barndom været på diverse årlige kræmmermarkeder med hjemmelavet nisser, sokker, trøjer mm. Så dér har jeg også deltaget. Da jeg var omkring de 13 år, var min drøm at blive indretningsarkitekt, men som tiderne udviklede sig, er det designer inden for tøj, jeg gerne vil være i den kommende fremtid. Jeg har ingen planer om hvornår eller om det overhovedet bliver en realitet, men inde i mit hjerte, er det dét jeg brænder for.

Når jeg får en idé ringer jeg til min mor. Jeg tegner det for hende og hun hjælper mig med at realisere min ide på stof og skitser. Lige nu laver jeg kun cardigans, men jeg syer også andre ting, dem har jeg bare ikke valgt at præsentere for jer endnu. Når de sidste cardigans er sendt afsted fra denne omgang, begynder jeg at tage imod bestillinger på bl.a. bluser og kjoler. Men mere om det på et andet tidspunkt.

Jeg håber det gav jer et lidt bedre indblik i min passion for at sy og være kreativ. Det er altså ikke bare noget jeg begyndte på fra den ene dag til den anden! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg burde;