IM SO IN LOVE

Perfect basic wardrobe

Skærmbillede 2014-04-21 kl. 10.58.28

Bh LINGERILOVE Pels CLUB COLLECTION Taske CHANEL Ur ASOS
Kimono SAMSOE SAMSOE Sandaler VAGABOND Cardigan ENVII Shorts VERO MODA
Bluse VILA Jeans GINA TRICOT Ring YSL Solbriller EBAY Støvler ACNE Blush M.A.C

Blonde bh’er: Altid en god ide under en løs top eller lign. inden en bytur. Der er ikke noget mere usexet end en gammel slidt bh, der kigger frem hver gang du bevæger dig!

Pels: Giver altid et feminint og lækker look til et hvert outfit. Jeg selv kan godt lide at ifører mig pels inden en bytur eller en god middag. Medmindre det selvfølgelig er en virkelig dårligt lavet fusk pels, der taber pelsen når du røre dig! Det skal være god kvalitet. (Kan anbefale den fra Club Collection!)

En lang cardigan/kimono: Synes det giver et let og elegant look, selvom det tit godt kan se “sjasket” ud. Men styler man den ordenligt med et par stramme jeans, sandaler/støvler og en løs top, så er den altså en vinder hver gang man er i krise!

Sorte læder sandaler/støvler: MUST HAVE for mig! De kan bruges til alt og virkelig alt. Det skal man bare have i sin garderobe! Gerne med noget nitter, flet eller lign.

Shorts: En nødvendighed til kommende årstid, gerne i forskellige materialer! Der er ikke noget værre end at stå en varm sommerdag og kun kunne finde sine jogging bukser?! (Har prøvet!) Not cool.

Skinny jeans: Endnu et MUST HAVE for mig. Jeg kan ikke gå i andet end stramme jeans og de skal tilmed være højtaljede. Jeg synes virkelig kun de gør gode ting ved ens ben og det er bare smukt og elegant til et par stiletter eller sandaler. Dét skal man bare ha! Ellers se og få købt jer nogle. Kan anbefale dr.denims sorte jeans, de er virkelig fantastiske!

Stribet bluser: Det er forhåbentlig en tendens der er kommet for at blive! Jeg elsker striber og alt burde efter min mening være i striber. Dog kun sort/hvid. Det er enkelt, klassisk og stilrent. Og kan styles på mange måder!

Smykker: Den kategori taler vidst lidt for sig selv. Jeg er både fan og ikke fan. Synes det kan blive for overvældende at se på, hvis man bruger for mange smykker. 5-6 ringe og tilmed et kæmpe ur og armbånd, det er virkelig ikke flot og ser alt for rodet ud. Brug hellere et kæmpe ur som din eneste accessories eller 2-3 sammensatte ringe, det giver et meget flottere look.

Blush: Drop make uppen og brug lidt blush på kinderne i stedet for, det er meget flottere her til sommer, end at ha’ hele fjæset dækket til af pudder og foundation!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM SO IN LOVE