BLACK SUMMER HAT

Red nails

1496659_10152379860034306_3490657002669840818_nSom nogen af jer måske ved, lavede jeg gele og dip in negle over en længere periode, faktisk hele 5 år blev det til. Jeg laver det nu ikke mere, da jeg ikke kan finde tiden til det overhovedet og heller ikke rigtig siger mig noget. Men igår aftes, da jeg var træt af at ligge i sengen, fik jeg pludselig trang til at lave min negle. Det er altid noget jeg har gået meget op i, og kigger faktisk altid på folks hænder som noget af det første.

Jeg synes et par velplejet hænder og negle, er vigtigt for at sundt look. Nødvendigvis behøver man ikke bruge en masse penge på at få lavet negle ude, men en god håndcreme og sunde negle, det har aldrig gjort nogen skade.

Jeg valgte her til morgen at klippe dem helt ned, så jeg næsten ikke havde noget længde på dem, da jeg synes de lange spidse negle, hurtigt kan blive for voldsomt. Specielt når jeg har valgt en så sprællende rød farve! Og faktisk bliver jeg mere og mere vild med den og har den nu også på fusserne 🙂

God påske!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SUMMER HAT