SELLING WHITE SHORTS

SOMETHING NEW

10151908_10152409608109306_640954704413534300_n

Hello sweeties! 😉 Igår modtog jeg en pakke indeholdene, noget super smukt! Så smukt, at jeg lavede endnu en bestilling, i en anden farve. Glæder mig til at vise jer dem på. Jeg er blevet mega forelsket i blonder og flæser, så det bliver det helt store hit hos mig her til sommer.

Idag står den igen på arbejde til kl 19 i aften, efterfulgt af træning bagefter. Er ret smadret i kroppen idag, efter mave træning igår aftes, men det er jo en dejlig følelse. Nu er det tid til en smoothie og ellers hygge inden arbejde med mine baby hvapser. God dag!

   

2 kommentarer

 • Louise

  Dem må jeg vide hvor er fra! Har ledt efter sådan nogen i så lang tid! 🙂
  De er så fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Jeg skal nok smide link op, i andet indlæg – indtil da må du vente i spænding;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELLING WHITE SHORTS