12. maj - STILKRISE! IGEN IGEN.....

10 ting jeg ikke kan leve uden

Godmorgen de damer. Endnu en ny dag i vente med arbejde indtil kl. 19! Håber lidt på at modtage min pakke fra American Vintage idag, så i kan se mit nye køb i aften! Har lavet et lille fint indlæg omkring ting jeg ikke ville kunne undvære i min hverdag. Egentlig er det en ret sjov type indlæg, for man kommer virkelig til at tænke over hvad man har og hvad man ikke kan undvære. Faktisk var det svært for mig at finde på 10 ting, men her kommer de…

Coffee-Makes-It-Easier-for-People-to-Pick-Up-Positive-Words

-Kaffe(!) Jeg kan virkelig ikke starte min dag, hvis jeg ikke har fået mindst TO kopper kaffe.
-Min mobil, mail og Instagram – jeg kunne sagtens leve uden Facebook, faktisk så bruger jeg det meget sjælendt.
-Mine to dejlige hvapser, elsker dem over alt på jorden.
-Vådservietter. Meget vigtig ting faktisk. Ville dø uden dem, mildest talt.
-Frugt. Skal have mindst to stykker frugt om dagen.
-Min dyne, meget vigtig.
-Fjernsynet på en kedelig og grå dag.
-Min Chanel flap bag. Jeg elsker den.
-Vand. Jeg drikker til dagligt vand som det eneste, ud over kaffe, så det ville jeg virkelig ikke kunne undvære!
-Min træning.

Så tænker nogen af jer måske, – Hvad med din kæreste? Han indgår slet ikke i denne kategori af indlæg, da han bestemt ikke skal betegnes som en ting. Han er min bedste ven, min ener, han er altid nr. 1!<3

Btw, så sælger jeg min nyeste Chanel flap bag i sort quilted stof, så skulle nogen være interesseret, så kontakt mig gerne på mette.hl@live.dk!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12. maj - STILKRISE! IGEN IGEN.....