I would love to wear

Bilferie vs. fly

Godmorgen søde piger! Har hele morgenen siddet og kigget på sommerferie, og synes simpelthen det er så svært at skulle bestemme sig. I bund og grund har vi lyst til at tage til Tyrkiet, fordi vi kender stedet, men vi kunne også godt tænke os at prøve noget nyt. Charterferie er det vi hælder mest til, da vi gerne vil sikre os sol og sommer. Men derimod var vores tur til Jylland også virkelig god sidste sommer, hvis man måske havde en større og fin bil, hvor vi også kunne ha begge hunde med og side mere komfortabelt, som fx i en Audi A3, som er min drømmebil og meget gerne måtte være min, når jeg engang får hus og børn. Ha ha. Der er ikke så meget plads i min lille Spark, hvis jeg skal ha alt mit tøj og sko med, + Nicolai + 2 hunde og muligvis en gang 1-2 børn! 😉

Men bilferie er nu noget specielt og jeg er sikker på at havde man en lækker Audi A3 i hvid(skal være hvid), så ville enhver lang køretur, være afslappet og dejlig. Har i prøvet at køre til udlandet i bil? I så fald, hvilken bil ville i køre i? Jeg sku’ ha min Audi! 😉

// Indlæg i samarbejde med biltorvet

   

2 kommentarer

 • Anne

  Vi kørte i Februar til Østrig i min fars Audi Q5 – så bliver selv en lang køretur slet ikke så slem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette

   Åh lækkert 🙂 jeg drømmer også om en Audi! Må vidst lige tage et par ekstra job i fremtiden.. Ha ha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would love to wear