Just ordered two new things

Morgen rutiner

Hver morgen har jeg nogen specielle ting jeg skal, inden jeg kan tage på arbejde! Jeg er et A menneske og står altid op 3-4 timer inden jeg skal ud af døren. Min kæreste er ikke altid helt tilfreds, men sådan er jeg nu og engang bare og han er snart vant til det efter 9,5 år 😉

1. Det første jeg gør når jeg slår øjnene op, er at tjekke Instagram og mails, samt min netbank. Af en eller anden årsag. skal jeg ALTID tjekke min konto når jeg vågner. Det er simpelthen bare blevet en vane og den har forfulgt mig i mange år nu.

2. Inden jeg kan gøre noget andet, skal jeg have sat kaffe over, tisse og ud med hundene, mens kaffen laves.

3. Så kommer vi til det lidt mere interessante og noget jeg SKAL gøre hver morgen! Rensning af ansigtet. Jeg har en meget mærkelig hud, der til tider går helt amok, men har nogen lunde lært og styre den nu, med nogen gode hudpleje produkter fra Avène.

10152551_10152445755899306_8070381919748196375_n

Først bruger jeg en rensecreme som jeg er rigtig glad for. Den er til kombineret/fedtet hud og gør kun gode ting for mit ansigt. Jeg har brugt produkterne i snart 3 mdr og kan virkelig mærke forskel. Jeg kommer en meget lille smule ind i håndfladen, skummer den godt op på ansigtet og skyller grundigt efter med lunkent vand.

Efterfølgende bruger jeg af og til en Thermal spring water spray i ansigtet. Den er rigtig god til rødme, solskoldning og irriteret hud. Jeg bruger den ikke hver morgen, men når jeg synes jeg har behov for det.

Til slut bruger jeg denne helt fantastiske Cleanance K creme, som jeg er blevet total tilhænger af. Jeg bruger produkterne både morgen og aften. Jeg synes cremen har en smule peeling effekt, da jeg tit kan mærke en prikken og stikken i ansigtet, når jeg anvender den. Men det er kun en god følelse.

Produkterne kan købes på Apoteket og ligger alle sammen under 200 kr. 

Derefter er jeg frisk og klar til en hyggelig morgen sammen med hundene. Jeg giver mig altid selv rigtig god tid om morgenen, til at hygge, slappe af, lave lækker morgenmad, se tv, besvare mails, blogge og ellers bare hygge om mig selv. Hele min dag er ødelagt hvis jeg bare springer ud af sengen og afsted. Det kan min hjerne slet ikke fungere med.

Har i nogen faste rutiner om morgenen i SKAL gøre inden i kan komme afsted?!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered two new things