ON MY WAY FROM ASOS

FAVORITTER FRA STRØM STORE

Skærmbillede 2014-06-30 kl. 10.46.38

Bluse AMERICAN VINTAGE Kjole STINE GOYA Ring DOGEARED Armbånd ANNI LU Sko ACNE

En af mine top 3 hjemmesider når det omhandler shopping, er STRØM. Super lækker overskuelig webshop, lækre vare og super god service, som klart er med til at jeg gerne vil købe de lidt dyre mærkevare netop hos dem!

Jeg har samlet mine favoritter fra webshoppen i ovenstående kollage og faktisk har jeg ikke engang tal på, hvor mange gange de er røget i kurven derinde! Ville virkelig gerne eje alle ovenstående items, så fine<3

   

2 kommentarer

 • Kathe Elisabeth

  Årh de er så lækre de sandaler! Sad i flere dage for at bestille dem hjem da de også var udsolgt i min størrelse, og da de kom slog jeg til. Men de var sgu for store! Øv øv 🙁 plejer at svinge mellem 39-40 men tog en 7’er da jeg ikke ville risikere at de blev for små det skulle jeg ikke have gjort! Håber dine passer perfekt – ellers må du sige til hvis du vil bytte med en 7’er :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathe Elisabeth

   Årh og så fik jeg endda smidt en kommentar til det forkerte indlæg – det kører rigtigt for mig! Nå men det var dine nye asos sandaler jeg mente men kjolen ovenfor er da også bare vildt smuk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY WAY FROM ASOS