FAVORITTER FRA STRØM STORE

HOME INSPO – LAMBSKIN

W1HA home2_71112249

Jeg er enormt stor fan af lammeskind, helst de islandske, da de er meget mere pjusket og langhåret. Jeg ved man kan få nogle rigtig flotte nogle i bl.a. ILVA og Ide møbler, men tænkte alligevel at jeg ville søge efter dem på nettet. Jeg fandt disse MEGET flotte skind, som oveni købet er på tilbud i øjeblikket. Jeg er selv ret vild med de brune og hvide!  Synes det gør så meget for ens hjem, specielt over ryglænet på en stol. Jeg er fan!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTER FRA STRØM STORE