I DID IT AGAIN

I DREAM ABOUT

Skærmbillede 2014-06-19 kl. 22.56.16

taske CHANEL pels CLUB COLLECTION taske MULBERRY coat TOPSHOP ringe ASOS støvler ACNE stiletter ASOS
taske GUCCI pung GUCCI fake skindbukser VERO MODA

En ny opdateret ønskeliste over de ting jeg ønsker mig ALLERMEST i øjeblikket. Sorte, hvide, grå og brune nuancer, er en sikker vinder i min garderobe, hvilket også ses tydeligt på ovenstående. Jeg er blevet ret vild med ringe og har derfor bestilt en masse, faktisk også ovenstånde for kort tid siden!

Nu vil jeg drikke lidt kaffe og ellers gøre mig klar til en tur med S-tog(sker ikke ret tit), ha ha. Skal mod KBH og handle lidt i Gucci, derefter til “bryllups-forberedelse” og mad hos søs! Rigtig god dag.

   

1 kommentar

 • Emma

  Hej.
  Jeg har fulgt dig på instagram og kigger ofte din blog her igennem, elsker din stil!
  Jeg kom bare til at tænke på hvordan du har råd til alt det dejlige tøj og de flotte tasker du har/køber?
  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DID IT AGAIN