WANTIES/WISHLIST

JUST ORDERED //

Skærmbillede 2014-06-26 kl. 20.12.42

Faldt lige over denne skønhed inde på H&M’s hjemmeside, under “nyheder”. Lige præcis sådan en bluse jeg står og mangler. Den er nu klikket hjem og glæder mig super meget til at modtage den! Ærmerne er virkelig fine og håber bare jeg har valgt rigtig størrelse! Find den her<3

Ud over denne, har jeg netop idag købt noget meget eksklusivt smukt og vidunderligt, som jeg virkelig VIRKELIG glæder mig til at modtage! 🙂

SOV DEJLIGT DERUDE

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTIES/WISHLIST