TIP TIL SMUKKE STØVLER

RABAT AT HENTE HOS MAGASIN

Skærmbillede 2014-06-09 kl. 21.03.19

#Indlæg i samarbejde med Magasin

Kaster tips ud af ærmet her til aften – men synes bestemt lige at i også skulle have dette tip med også! RABAT HOS MAGASIN – I kan stadig nå at spare en masse procenter på bolig tilbehør på Magasin’s webshop, som faktisk kun gælder til og med idag.

Jeg er faktisk selv rigtig stor fan af Magasin’s hjemmeside, da jeg ikke selv bor i nærheden af en butik, synes jeg det er rigtig fint at kunne hoppe ind på webshoppen, hvor der oven i købet næsten altid er noget rabat at hente!

Op til jul kan jeg rigtig godt lide at gøre brug af webshoppen til julegaver. Køkkenudstyr til min mor, el-grej til farmand, duft til søster og så er de fleste gaver klaret og samlet ét sted – smart! Jeg er hvert fald fan 😉

Synes i skal hoppe ind forbi og nyde godt af de mange tilbud og rabatter de har i øjeblikket – måske endda købe julegaver på forskud! Ha ha, det har jeg overvejet mange gange. Ville være ret nemt og besparende faktisk og ville spare mig for en masse julestress, men så er det selvfølgelig bare lige opbevaringen der kommer til at knibe, men smart ville det være!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP TIL SMUKKE STØVLER