//TODAYS HOT LIST

COATS FOR WINTER

Skærmbillede 2014-07-22 kl. 18.20.12Allerede nu er jeg begyndt at tage til overvejelse, hvordan min vinterjakke skal se ud i år. Det er sammen krise der opstår hvert år og ender til sidst med en jakke, jeg overhovedet ikke kan lide, men fordi jeg nærmest fryser til is og ihjel uden! Så må hellere være i god tid i år, føler jeg.

Mine tanker går lidt omkring en jakke ala ovenstående. Jeg er vild med uld, jeg er vild med grå, så hvorfor ikke en lang grå uldjakke. Der er dog én ulempe, som for mig er ret stort ved en sådan jakke, INGEN hætte, som næsten er et vinter must for mig, hvertfald når sneen rammer og det blæser. Så den er måske udelukket alligevel.

Hvordan har i det med vinterjakker?

En lign. jakke som ovenstående, kan købes hos Ganni, på Boozt.com

   

3 kommentarer

 • Janne

  Jeg har det også lidt ambivalent med vinterjakker. Så i stedet for at finde en der dækker mit behov – så har jeg to. En sort klassisk lidt oversize uld frakke fra Cos, og en dun frakke fra Elvine også i sort. Dun jakken er ikke så meget mig, men den larmer ikke som andre dunjakker gør, den er ikke for damet og så er den mega varm. Jeg cykler en del, og på de koldeste dage, er den min redning… har dog også overvejelser om en grå frakke. Så er samlingen perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det på samme måde – Alle de flotte vinterjakker mangler altid en hætte /:

  http://josefinejacobsen.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathe

  Har det virkelig på præcis samme måde som dig. Syntes altid at det er en umulig opgave!
  Jakken på billedet er hamrende flot, men et af mine musts er at den skal kunne lukkes helt og ikke bare med en knap. Sidste år købte jeg den flotteste jakke som kun skulle lukkes med en knap og i blæsende og kolde danmark var det simpelthen det dummeste køb. Jakkens “bund” blæste hele tiden til hver deres side og det var koldt som bare f******! Så i år går jeg efter en flot jakke i stil med den på billedet som kan lukkes helt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TODAYS HOT LIST