VIND EN REJSE TIL 10.000 KR

//Do you know – &CO.dk ?

Skærmbillede 2014-07-28 kl. 19.19.00

SPONSORERET I SAMARBEJDE MED &CO

Når jeg sidder og keder mig, søger jeg altid på utallige forskellige mærker og ord på Google, for at finde frem til “ukendte” webshops! Og jeg finder stort set altid frem til en masse sprøde hjemmesider, jeg ikke kendte et spor til i forvejen.
Bl.a. &co.dk som er en webshop der ikke er ret omtalt i blogverdenen // endnu, men faktisk har nogle ret lækre items i deres sortiment. De forhandler fx mærker som Samsøe Samsøe, Shoe Biz, HunterConverse, mm. Så jeg synes helt sikkert i skal smutte ind forbi webshoppen HER og se om i kan finde noget der falder i jeres smag – der er fri fragt over 500 dkk og 1-3 dages levering! Ovenstående items er hvert fald mine favoritter derinde fra. Støvler fra Pavement, Sandaler fra Samsøe Samsøe og tasken er fra Erbs&bjerke. 

Det er faktisk ret sjovt at jeg hver eneste aften sidder og tjekker diverse hjemmesider ud for nye vare. Jeg finder noget nyt lækkert hver eneste gang og kan faktisk give rådet videre. Det er virkelig en fordel at kigge alle webshops igennem, der forhandler de samme mærker, da der til tider kan være udsalg på nogle webshops, procent besparelser eller rabatkoder ved tilmelding!

I kan også finde &coFacebook og følge med i gode tilbud, nyheder osv. derinde!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN REJSE TIL 10.000 KR