Céline mini luggage bag

SAY HELLO TO STELLA

10566367_10152599005264306_1742101278_nI lørdags var jeg på hyggetur med min søster i Købehavn, faktisk fordi jeg skulle ind og købe en Balenciaga City i Holly Golightly. Dog blev kursen straks ændret, da vi passerede Stella McCartney og jeg var straks helt solgt! Jeg tror jeg brugte ca. en halv time derinde, i meget stor tvivl omkring hvilken farve jeg skulle vælge – sort, grå eller sandfarve og endte faktisk med at købe den grå med hjem.

Jeg blev dog hurtigt overbevist om at jeg havde valgte helt forkert farvemæssigt, da jeg nåede hjem og tog derfor ind og ombyttede til en sort(!) Meget mere mig og meget flottere. Jeg er utrolig glad for den og har allerede været med mig alle steder jeg har befundet mig siden 😉 Helt sikkert ALLE pengene værd!

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Céline mini luggage bag