Its all about the details

THE PERFECT WARDROBE

Skærmbillede 2014-07-20 kl. 14.51.44

For mig er det vigtigt at have en basis garderobe, der forhindre tøjkriser. Dvs. basis toppe, bluser og jeans i farverne – hvid, sort og grå. Jeg står stort set aldrig i en tøjkrise mere, da jeg er begyndt at tænke på længere sigt, når jeg handler tøj. Fx køber jeg ikke længere en top, jeg ikke kan se kan blive brugt mere end 1 gang. På den måde sikre du dig fra impulskøb, men også fordi du spare en hel del ved fejlkøb.

En basis garderobe indeholder også en taske til enhver lejlighed, et par flade sko, et par stiletter, et pænt sølv ur, enkelte smykker, samt et par shorts der kan bruges til stort set alt! Min garderobe består udelukkende af de kedelige kolde farver, men formår altid at pifte dem op, med enten en lækker taske(Chanel eller Balenciaga) eller smykker. Alt i alt synes jeg selv jeg har en rigtig fin basis garderobe der indeholder alt hvad jeg behøver.

Sandaler Asos, Shorts Finders Keepers, Bluse T by Alexander Wang, Bluse Samsøe Samsøe, Støvler Acne, Ring Maanesten, Flats Asos, Bh Isabel Marant, Jeans Gina tricot, Taske Chanel, Ur Asos, Taske Balenciaga
   

1 kommentar

  • Maja

    Ja man kan komme langt med en god basis! Lige et hurtigt spørgsmål til hvor du har fundet Isabel Marant bh’en samt Finders Keepers shorts på nettet? På forhånd tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Its all about the details