//TODAYS HOT LIST

CRAZY STUFF,ABOUT ME!

Skærmbillede 2014-08-23 kl. 22.46.00

1. Jeg ønsker mig stadig en Céline mini luggage i sort og opgiver ikke håbet om at få fingrene i den! – 2. Jeg er på jagt efter en Chanel pung, når jeg finder den perfekte, ryger min Gucci til salg – 3. Har brugt ALT for mange penge de sidste par mdr, så nu er jeg bare i krise(med mig selv!) – 4. Hvis jeg får en pige(når jeg får børn), skal hun hedde Philippa. – 5. Drømmer lidt om at få mit lyse hår tilbage – 6. Jeg kan ikke fordrage sneakers, men vil alligevel gerne have et par sorte Chanel trainers – 7. Jeg har intet i lejligheden der er farvet – 8. Blomster gør at jeg føler mig hjemme – 9. Jeg kan ikke drikke af farvede plastic kopper, jeg føler de er beskidte – 10. Jeg vil gerne have en tatovering hvor der står ELEGANCE.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//TODAYS HOT LIST