SHOPPEFRI MÅNED - DESTROYED!!

// HOME WISHLIST

Skærmbillede 2014-08-10 kl. 12.35.33

Det er egentlig lidt sjovt at tænke på, at jo ældre man bliver, jo mere begynder man at tænke i de “voksne” baner. Personligt kan jeg mærke på mig selv, at shopping af materielle ting(kun til mig), ikke er en første prioritet længere, men at jeg hellere vil købe ting til hjemme der kan glæde os begge og skabe et hyggeligt og dejligt hjem!

Jeg har lavet en collage med en masse smukke ting, jeg hvert fald skal have købt som det næste til lejligheden. Det meste er faktisk til at finde hos H&M. Elsker deres bolig afdeling, selvom jeg synes nogle af deres priser er ret pebret, så er det alligevel noget jeg gerne vil betale! Specielt sengetøj fra H&M er jeg fan af og køber faktisk ikke andre steder fra. Ellers handler jeg mest hos Ide møbler, Ikea og ILVA.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPEFRI MÅNED - DESTROYED!!