MIT YNDLINGS PRODUKT

//I WOULD LOVE TO WEAR

Skærmbillede 2014-08-08 kl. 21.55.36

Drømmer mig hen til koldere tider, store pelse, støvler, ruskind og lækre store striktrøjer i diverse grå nuancer! I dag skal jeg til København og ville virkelig gerne være iført ovenstående. Det sæt er da for lækkert! I år skal jeg hvert fald have investeret i en dejlig stor grå pels, dog ikke ovenstående, så skal jeg vidst lave et bank-kup! 😉

Bluse Marc by Marc Jacobs, Støvler Acne, Bukser Samsøe samsøe, Ur Asos, Taske Chanel, Pels The Row
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT YNDLINGS PRODUKT