Busy thursday

Bolig inspiration #2

FF4 W5

En sindsygt stresset dag og dagen imorgen bliver lige sådan. Der kører en masse nye ting rundt i min hjerne og føler mig meget stresset faktisk. Men derfor skal i ikke snydes for disse smukke billeder. Bolig spam i øjeblikket – SORRY!

Godnat herfra,

   

6 kommentarer

 • Louise

  Må indrømme at det nye layout ser virkelig uprofessionelt ud. Ved godt du ikke er profesionel, men det er ikke pæn, enkelt eller noget som helst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Det er jeg ked af du synes, – jeg er meget glad for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nu har jeg fulgt din blog ret længe, og er kæmpe fan! MEN, jeg ved simpelthen ikke hvordan du ser ud! 😀 Har du lavet et indlæg hvor der er billeder af dig? 🙂 Vil gerne sætte ansigt på dig nemlig , haha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   He he, nej egentlig er det meningen – da jeg synes det godt kan gå hen og blive FOR privat 🙂
   Men jeg skal da se om jeg kan få lavet et indlæg-

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  For privat at lægge et billede ud af hvordan man ser ud?? Haha! Hvad så med alt det andet private du skriver om? Det er jo ikke privat hvordan du ser ud, da det er noget alle mennesker ser. Måske du bare ikke har selvtillid nok til det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy thursday