DREAM BAG // CHANEL

Christmas wishlist

Skærmbillede 2014-10-15 kl. 10.35.22//Nu er det jo “snart” ved at være jul, i hvert fald er det ved at være tid til at finde ønsker. Jeg har været i gang længe og dette resulterer derfor også i, at jeg får købt nogle af tingene selv inden.

Derfor er der nu en opdateret ønskeliste, som består af ting til min lejlighed.
Jeg er ikke ret god til at ønske mig private/personlige ting, så derfor er det altid “voksen” ting jeg ønsker mig efter jeg er flyttet hjemmefra.

1. Sengetøj fra H&M i sort – har jeg ønsket mig meget længe, men er også rigtig dyrt, da det er lavet i hør. Findes også i andre fine farver.

2. Royal Copenhagen æggebæger, blot fordi jeg samler på dem og ikke kan få nok af RC. Ligeledes er det med skålene. Virkelig fine, men virkelig dyre. Så de bliver fast på ønskesedlen hvert år fremover.

3. Boks fra Nomess CPH – en boks til småting, neglelakker, smykker, osv. MUST HAVE!

4. En espresso maskine, fordi jeg drikker mega meget kaffe – men alligevel hader at skulle lave en hel kande ad gangen. Så denne fra Bosch er største julegave ønske i år!

5. Bestik fra Jamie Oliver. Super fint bestik og findes i flere forskellige modeller. Når nu jeg er begyndt at samle på RC stel, må jeg også have noget fint bestik!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM BAG // CHANEL