ASOS oversize coat

Overvejelser om indretning

JR.164.019-1140x735

SUPER fin indretning, lige min stil. Det er faktisk sjovt, som ens stil kommer på prøve når man skal til at indrette sit eget helt fra bunden. Man skifter virkelig mening mange gange igennem overvejelserne om nye køb!

Én ting jeg er ret vild med, er et rensdyrhovede, som jeg selv går og overvejer om jeg skal på jagt efter til vores entré. Ovenstående billede er fundet på voresvilla.dk – hvor der også er en masse andre fine inspirationsbilleder til hjemmet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS oversize coat