ASOS midi coat

Hvad skal jeg nå i 2015?

17marts.jpg.pagespeed.ce.97OE5cys6W– Jeg skal have farvet mit hår i en lysere farve. Har nu ikke farvet hår i 7 mdr, hvilket virkelig godt kan ses! Men jeg vil have sundt og lækkert hår til sommer.

– Jeg skal have købt mig endnu en Chanel taske og en Saint Laurent.

– Jeg skal prøve at holde mig væk fra alt der indeholder gluten, da det kan være årsagen til min hyppige hovedpine altid.

– Min træning skal på højere niveau.

– Bloggen skal vokse endnu større og lige til den her post, vil jeg takke jer evigt mange gange for at i læser med! Tusind tak<3

   

3 kommentarer

 • Annika Johansen

  Gode mål, glæder mig til at følge med på bloggen i 2015. Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super gode mål – er lige gået lidt tilbage i din blok, da jeg manglede lidt tøj inspiration – og faldt over dette indlæg.
  Uden at jeg vil lyde gammel-klog eller noget, vil jeg lige dele min viden/oplevelse med glutenallagi…
  Hvis du tror du har glutenallagi og det er derfor du har hovedpine, er det MEGET vigtigt, at du får det undersøgt inden du stopper med at spise gluten. Hvis du stopper med det, er der ingen chance for, at længerne ville kunne finde ud af, om det er det du fejler. Når man ikke får gluten, er det en del vitaminer og sådan du vil mangle – og du skal derfor vide hvordan du kan få dem erstattet. (men det er der helt sikkert nogle læger der kan fortælle dig nærmere om)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   tusind tak for din henvendelse:) er dog næsten sikker på det er det der er årsagen, da jeg kan gå uden hovedpine i en månedstid ved ikke at røre gluten og ligeså snart jeg indtager det – så er den gal:) Men ja, selvfølgelig skal jeg have den rigtige info omkring hvad jeg skal erstatte det med osv! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS midi coat