Hvad indeholder en god garderobe?

Healthy breakfast

967955_10153050670239306_1692949515_nGoodmorning girls!

Så blev det fredag og igen igen regnvejr. Sikke en trist dag at vågne op til. For at jeg kan få en god start på dagen skal jeg have min kaffe som det første når jeg vågner, men en god portion morgenmad har jeg også fundet ud af virker godt for min krop.

Jeg er derfor begyndt at spise skyr natural 0,2%, blåbær, banan og vindruer, samt to kopper sort kaffe HVER morgen. Dagen bliver en smule bedre når man husker at nyde sin morgen i ro og fred med en god omgang morgenmad!

Ha’ en dejlig dag,

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad indeholder en god garderobe?