Todays inspiration

HOME wishlist

Skærmbillede 2015-01-24 kl. 21.28.04

Nu er det snart ved at være tid til at vi rykker ind i huset. Lejligheden er ikke vores mere, så nu har vi kun huset at tænke på. Vi bor hos mine forældre i øjeblikket, så det er super dejligt at de vil tage sig af vores små piger når vi knokler i huset!

Det er nu også den tid hvor jeg virkelig begynder at ønske mig en masse bolig ting. Vores nye lækre soveværelse skulle gerne snart være HELT færdig, da jeg nu er igang med at samle vores store garderobeskab som fylder hele den ene væg. Jeg mangler blot bordlamper, nyt sengetøj og rullebord.

Nu vil jeg smutte i seng. Min kæreste sover allerede,så jeg må også heller hoppe i seng, så jeg er frisk til endnu en dag i huset i morgen! Vi er nået et rigtig godt skridt længere derovre idag, som jeg viser jer mere af herinde i morgen – jeg er SÅ glad!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays inspiration