I ADORE - Leather pants and sandals for summer

Strømpebukser der holder

WOLFORD

Kender I det når man er på vej ud af døren og opdager ens strømpebukser allerede er gået i stykker? – Det kender jeg! Jeg har derfor droppet de billige af slagsen og vil hellere give lidt mere for et par der faktisk kan holde til at tage i byen.

Wolford er mest kendt for deres mange fine strømpebukser og mange af mine veninder har altid købt det mærke. Selvom priserne er lidt højere end et par normale strømpebukser i Kvickly, spare man altså penge ved ikke at skulle købe et nyt par hver gang man skal fint i byen! De kan klart anbefales og findes i et hav af forskellige slags.

Lige nu kan I tilmed vinde et gavekort til Wolford på 5000 kr ved at tilmelde jer deres nyhedsbrev HER. God fornøjelse!

Sponsoreret indlæg

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ADORE - Leather pants and sandals for summer