Whistles knit

What I really want

IMG_0133

Jeg ville give min højre arm for at få fingrene i denne smukke SO BLACK fra Chanel. Det er virkelig det smukkeste jeg har set og drømmer om den om natten. Et af mine største ønsker som jeg håber en dag bliver til virkelighed.

Hvad synes I om den?

   

6 kommentarer

 • Såååå smuk.. åh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JOlsen

  Har lige købt en så godt som magen til denne på Ioffer, for ca 320$ plus told herhjemme! Kan kun sige, den er fantastisk smuk, blød som smør! Jeg ejer en ægte 2.55, og denne købt på ioffer, kan næsten matche den ægte i kvalitet! Jeg havde regnet med at den ville være god til 320$ men ikke så fantastisk god! På ioffer sælges denne til ca 330-335$ incl. EMS forsendelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Tak for tippet! Desværre vil jeg hellere spare og vente til jeg finder den i ægte udgave 🙂 God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lucia

   Hej Mette
   Sælger deedee ikke en lignende på Trendsales? Til omkring 17.000kr

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Jo men desværre i small str 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whistles knit