I need shopping!

Mine dyre shoppe vaner

image9Mange tænker sikkert ofte hvordan jeg har råd til dyre tasker, punge, sko osv. Hvilket jeg vil forsøge at give jer et lidt bedre indblik i med dette indlæg.

Jeg elsker materielle ting og får at have muligheden for at købe dyre items, så må man lærer at spare andre goder væk. Fx går jeg stort set aldrig på café, jeg drikker ikke, går ikke i byen mere end 2-3 gange om året og aftensmaden bliver holdt på lavt budget i hverdage, slik og andre goder er heller ikke noget vi gør os i til dagligt herhjemme. Allerede dér har jeg sparet en masse penge – jeg har det på den måde at jeg hellere vil gå med en dyr taske, end at fylde mig med alkohol og slik(fastfood) som jeg har dårlig samvittighed over bagefter.

Jeg har igennem mine blogger-år lært at man gør sig en masse fejlkøb fordi man lige har “lyst” til at shoppe og vise noget nyt frem på bloggen. Det lyder snobbet og højrøvet, men sådan er bloggerlivet. Det har jeg dog også lært mig selv at jeg ikke behøver, jeg behøver ikke modtage en masse 4-5 gange om ugen, med noget der har koster 200 kr stykket – vil meget hellere købe én dyr ting til 1000 kr og derefter være glad for det. Selvfølgelig er det ikke alt man er glad for bare fordi prisen er høj – og til tider sælger jeg stadig ud, men det er kun for at få noget nyt dyrt. Ikke fordi jeg ikke vil have tingen. Men man må prioritere sine penge – og det gør jeg i den grad! xx

   

2 kommentarer

 • Camilla

  Hvor køber du alle dine lækre tasker henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Hej 🙂

   Det gør jeg enten på Mytheresa, Net-a-porter eller på Ts hos Deedee 🙂

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need shopping!