New lace bra

Wishlist // May

Skærmbillede 2015-05-01 kl. 10.01.15affiliate // Sandaler Beck Søndergård Taske Balenciaga Taske Saint Laurent Glas Noblesse Lampe Kartell Sandaler Balenciaga

Ny måned er altid lig med nye ønsker. Eller i hvert fald nogle flere ønsker end sidste måned. Nogle af tingene ønsker jeg mig måned til måned og nogle er allerede tilføjet min garderobe/hjem.

Én ting jeg stadig ønsker mig RIGTIG meget er en Kartell lampe. Har længe gået og overvejet om jeg virkelig skulle investere i to styks til vores soveværelse og jeg er kommet frem til at det ville se rigtig godt ud derinde med sådanne lamper på vores sengeborde!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New lace bra