Chanel nail polish

A new week

NEW YORK - APRIL 21: (U.S. TABS AND HOLLYWOOD REPORTER OUT)  Actress Ashley Olsen arrives at the "Stars In The Sky" benefit for the Association of Hole in the Wall Camps at Avery Fisher Hall Lincoln Center on April 21, 2005 in New York City.  (Photo by Evan Agostini/Getty Images)

Godmorgen.. Så starter en ny uge og jeg begynder på arbejde igen! 14 dages ferie er virkelig gået hurtigt, men har heldigvis ferie igen på lørdag i 8 dage, som inkluderer både fest og fødselsdag. Jeg kan næsten ikke vente. Glæder mig specielt til én bestemt gave!

Nu vil jeg lave morgenmad og drikke en kop kaffe!
Rigtig dejlig dag alle sammen.

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel nail polish