HOME Inspiration

I would love to wear

Skærmbillede 2015-07-28 kl. 11.02.14

indeholder affiliate: Bluse Rag and Bone, Jakke MDK, Jeans Gina tricot,
Taske H&M, Sandaler Balenciaga

God formiddag piger. Det er jo ikke ligefrem sommer vejr idag, kan man vidst godt sige, så det er ikke sommertøjet der ligger forrest i skabet i denne tid!!

Ovenstående outfit ville jeg meget gerne iføre mig på denne kedelige tirsdag – dog måske med et par støvler i stedet, med Balenciaga sandalerne ser hammer godt ud til outfittet.

Dagen idag står på oprydning, webshops og en tur i grillen. Jeg er ellers blevet meget imod solarie, men pt. kan jeg næsten ikke lade vær at besøge det to gange om ugen, vil ikke af med min dejlige brune kulør!

xx

   

3 kommentarer

 • AK

  Virkelig nogle fine ting du har fundet – jeg ville bestemt ikke have noget imod at eje især jakken og sandalerne. Overvejer faktisk sandalerne på det kraftigste! Hvordan synes du at dine er i størrelsen? Er der noget med at de er lidt små i det?

  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   De skriver inde på hjemmesiden at de er små i str, men det synes jeg ikke! 🙂 Har dem i min normale str.
   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

   Okay, super! Tusind tak for dit svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME Inspiration