August wishlist

Two in black

11758852_10153533767609306_1287938692_nindeholder affiliate: Isabel Marant 2600,- // Balenciaga 2900,-

Mine to favorit par sandaler i øjeblikket som jeg bruger virkelig meget og alligevel sørger for at passe rigtig godt på! De passer rigtig godt til stort set alt i min garderobe og giver ens outfit en lille smule ekstra. Dem fra Balenciaga er jeg specielt vild med grundet de er i ruskind(Som jeg har en stor svaghed for pt!). Og jeg overvejer faktisk allerede og købe et par mere i en anden farve. De er så fine!

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

August wishlist