The best basic

Bedroom wishes

Opdateret for nylig24

H&M halter i hvert fald heller ikke på bolig fronten i øjeblikket. Dette sengesæt er simpelthen SÅ fint og selvfølgelig kan en som mig ikke stå for det. Prisen er lidt pebret når man skal have to sæt, men det jeg synes alligevel det er en fair pris, når det nu er så fint som det er…

Det findes vidst også i en creme/hvid farve – kan I lide det?

xxxx

   

2 kommentarer

  • amalie

    heyy, jeg fandt lige din blog, og tænkte over et par ting 🙂 jeg synes at, der mangler lidt af dig på din blog, altså jeg er ny på din side, og ved hverken, hvordan du ser ud, hvad du hedder eller hvor gammel du er? 🙂 det kunne evt. stå et sted på din side, så man altid kan finde frem til det, og jeg ved selvfølgelig ikke, om du allerede har lavet et opslag eller noget andet, hvor der står noget om dig, men jeg kan altså ikke finde det 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The best basic