Monday morning

Efterårs ønsker

Skærmbillede 2015-08-17 kl. 21.54.52

Indeholder affiliate: Pels Designers Remix Støvler Acne Taske Gucci
Halskæde Pernille Corydon Ringe Jane Kønig Bluse HM Bluse Rag and Bone
Ring Lolas Love Ring Hvisk

Efteråret er faktisk en af disse årstider jeg elsker allermest. Der kommer en masse lækre items, såsom støvler, jakker og striktrøjer. Jeg bevæger mig selvfølgelig ikke ud af min lille boble af “kedelige” farver, men jeg synes nu at ovenstående alligevel er meget lyst i forhold til min ellers ret store kærlighed for sort!

Kan I lide noget af det?
xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday morning