HOME inspiration

The perfect bag

4d84a148d51ef06abe42693d61282027Jeg står altid selv i det besvær at jeg aldrig har den rigtige taske, med den rigtige størrelse! Derfor er det efter min mening altid godt at have et par stykker at vælge mellem, så står man aldrig med det problem igen. Forhåbentlig ikke hvert fald.

Opdateret for nylig25

Indeholder affiliate
1. Asos 2. Asos

Jeg vil selvfølgelig råde alle til at købe en Balenciaga, fordi den er flot, praktisk og har den perfekte størrelse, hvert fald efter mit behov! Men til alle jer andre der ikke synes en Balenciaga er “the one and only”, så har jeg fundet et par favoritter frem inde fra Asos, som jeg faktisk gerne ville eje også…

xxxxx

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOME inspiration