Todays shopping

Oh, mondaaaaays

35e48eda815f08cd24c9bc99f0d80fd4

Pyha, sikke en weekend! Mange af mine planer for min weekend, gik i vasken da min kæreste har ligget rigtig syg hele natten til søndag og hele dagen. Det har også resulteret i at jeg har sovet på sofaen i stuen og stort set ikke fået noget søvn, så er meget træt og deprimeret idag kan jeg mærke.

Derfor får i lige dette skønne billede af Maja Wyh, som jeg selv elsker at kigge på! Hun er en kæmpe inspiration for mig hver dag. Nu vil jeg tage på arbejde!

God dag,
Love M

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays shopping