October // WISHLIST

Todays shopping

12048621_10153684795984306_243195915_nHallooo ladies! Så blev det endnu engang weekend og jeg har fri både idag og imorgen. Dagen idag har indtil videre stået på shopping med min søster og svoger. Med mig hjem fik jeg bl.a. denne super flotte sølv bluse med dyb v hals fra Zara! Passer perfekt ind i min garderobe.

Forresten, jeg har sat lidt nyt til salg inde på Trendsales HER. Jeg kan sende pakker afsted mandag, hvis vi handles her i weekenden!

Love M

   

1 kommentar

  • Hvor er den fin, den gad jeg godt have tilføjet til min garderobe!
    Vi har lige lavet en blog, og håber du vil kigge forbi. Der er ikke så meget på bloggen endnu, men det kommer der i løbet af de næste par uger. Bloggen omhandler fashion, indretning, kost og træning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

October // WISHLIST