The perfect bag

Wishlist from Asos

Opdateret for nylig261. Asos 2. Asos  3. Asos 4. Asos

Har samlet lidt af mine favoritter til jer fra Asos! Det er vel ikke noget nyt at jeg har været inde og tjekke de seneste nyheder ud allerede. I denne omgang klikkede jeg dog ikke noget hjem, men disse 4 items røg i “saved items” og jeg kigger virkelig meget på dem faktisk..

Nr 1 og 2 ville jeg gerne eje rimelig meget faktisk. Men man kan ikke både shoppe en masse tøj fra Asos og samtidig have planer om en ny Chanel Jumbo taske! Vel?

xxxx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect bag