Just ordered + THE WINNER

Chunky jumpers // ASOS

Opdateret for nylig69affiliate: 1// HER 479,- 2// HER 340,- 3// HER 532,-

 Har her til aften lavet en ret stor oprydning i min garderobe og er kommet frem til at jeg er nødt til at investerer i lidt flere strik trøjer! Faktisk har jeg kun to som jeg bruger, hvilket slet ikke er nok til den kolde tid vi går i møde. Derfor har jeg fundet 3 rigtig fine fra Asos som jeg gerne ville eje.

Nu vil jeg hoppe i seng, sov dejligt alle sammen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered + THE WINNER