WHITE SUNDAY

Instagram faves #1

Opdateret for nylig64

Belén Hostalet

En nyopdaget fantastisk inspirerende kvinde får lov at få første indlæg “Instagram faves” her på bloggen, da jeg synes hun er yderst inspirerende og smuk! Hendes stil er 100% mig og jeg bliver fuldt ud inspireret af alle hendes billeder. Helt klart en af mine top 3 på Instagram!

Hun er faktisk også én af grundende til at jeg beholder min hårfarve som den er nu og ikke er begyndt at tænke hen i det lyse igen! Hendes hårfarve er virkelig helt perfekt efter min mening.

Følg hende HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE SUNDAY