Selling out on TS

Eau de parfume

12431742_10153869528139306_1655701408_n

Nu er det vidst ved at være tid til at vise jer nogle af alle de julegaver jeg fik i år, selvom jeg fik virkelig mange! Så jeg har udvalgt nogle enkelte som jeg vil vise jer herinde ellers bliver jeg aldrig færdig.

Denne skønne duft fra Versace faldt jeg for i sommers i taxfree shoppen på færgen til Tyskland, men grundet den meget pebret pris, købte jeg den ikke med hjem! Jeg var nu så heldig at få den i julegave af Nicolai, så det var virkelig dejligt. Den kan jeg klart anbefale!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling out on TS