What I want

Happy new year

c0de6c2b3c9cc6cbce600e11d05b2ea1Godmorgen! Årets sidste dag. Her til morgen sidder jeg bare og nyder en god film og en kop kaffe under dynen i sofaen. I aften får vi gæster og jeg skal stå for en 3 retters menu. Inden længe skal jeg have gang i rengøringen og de sidste forberedelser inden min bedste veninde kommer og hygger.

Jeg vil gerne takke jer alle sammen fordi I gider læse med herinde.
Tak for et godt år 2015! Lad 2016 blive endnu bedre på blogger-fronten.

Kys

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I want