Hello Saint

HAIR TALK

12648199_10153934842604306_26075897_nJeg passer virkelig virkelig godt på mit hår, hvilket jeg ellers ikke har gjort før i tiden. Jeg plejede mindst at farve hår én gang om måneden, da jeg enten ikke var tilfreds eller bare kontant følte jeg skulle friske farven op. Nu har jeg ikke farvet hår i 2 år til sommer og dét kan virkelig ses og mærkes på mit hår! Selvom det kribler og jeg har lyst til forandring..

I julegave fik jeg denne fantastiske shampoo fra Redken, som jeg egentlig kun bruger når mit hår skal “forkæles” med den helt store omgang. Den er super god, fugter og dufter rigtig lækkert. Det er en lidt pebret shampoo, men helt sikkert pengene værd!

Kan I anbefale nogle andre gode shampoo’er også gerne balsam?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello Saint