Ruffle t-shirt

Hello Saint

12647709_10153934842689306_1209989172_n // Saint Laurent bag //

Et længere varigt ønske er blevet til virkelighed! Jeg har ENDELIG fået fat i Saint Laurent tasken som jeg har drømt om i flere måneder, hvis ikke år. Faktisk tror jeg at jeg er mere glad for denne, end jeg nogensinde har været for nogle af mine ellers mange mange Chanel tasker jeg har haft gennem årene. Både fordi denne her er købt helt fra ny af, men også fordi jeg virkelig virkelig gerne har villet have den og den er sindssyg smuk…

Hvis man kan sige at man er lykkelig over materielle ting, så er jeg lykkelig nu!

   

1 kommentar

  • Luise

    Den er så fed og lige dig.. drømmer selv om den. fra hvilken side fandt du din ?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruffle t-shirt