Wishlist february

Ruffle t-shirt

Opdateret for nylig85affiliate: T shirt 191,-

Faldt lige over denne super fine t shirt inde fra Asos igår aftes. Én ting jeg rent faktisk mangler i min garderobe og er rigtig dårlig til at få investeret i er t shirts! Men det er mest af alt nok fordi jeg sjældent viser mine arme frem og så sker det rent automatisk at jeg ikke får købt dem. Det skal dog laves om i fremtiden! Denne synes jeg er super fin med flæse detaljen og gør den kedelige t shirt, lidt mere speciel.

Nu vil jeg gøre mig klar til arbejde! Ha’ en dejlig morgen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wishlist february